Toggle the Widgetbar

RÓLUNK

FILOZÓFIÁNK

A valódi cél nem a határok elérése, hanem a teljesedés, ami határtalan.
Rabindranath Tagore

A Monsoon létrejöttével öt lány álma valósult meg, akik korábban maguk is jógáztak különböző stúdiókban és szerettek volna egy olyan magas színvonalú helyet létrehozni, mely egyszerre kozmopolita, szakmailag is megfelel a legmagasabb elvárásoknak, valamint környezettudatos és a közösségi felelősségvállalást (jótékonyság) is szem előtt tartja.

Mi, a Monsoon csapata, arra törekszünk, hogy látogatóink a lehető legjobb testi, lelki és vizuális élményben részesüljenek nálunk. Mindezt a gyönyörű, hangulatos enteriőr, a nyugodt, kellemes atmoszféra, a személyes odafigyelés, és természetesen: gyakorlott jóga- és pilatestanárok biztosítják a vendégek számára.

Mi a Monsoon-nál úgy gondoljuk, hogy “yoga is fun” és jógázni csodálatos érzés.

A siker mércéjének nem csak az óráinkra látogatók számát tekintjük, hanem a szolgáltatásaink minőségével elégedett vendégeink visszajelzéseit és tágabb értelemben a közösség pozitív értékelését.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Adél, Dorottya, Ildi, Márti és Ria

Környezettudatosság

A környezettudatos élet lelkes hívei vagyunk, amit a Monsoonban is igyekszünk lehetőségeinkhez mérten mindinkább megvalósítani.

Igyekszünk környezetbarát tisztítószereket használni, irodai és az üzleti munkáinkhoz (plakátok, regisztrációs lapok, brosúrák) próbálunk minél kevesebb papírt használni.

Természetesen a szemetet szelektálva gyűjtjük és mindenkit kérünk, hogy kövesse példánkat.

Társadalmi felelősségvállalás

A Monsoon alapítói amellett, hogy egy kozmopolita, esztétikailag és szakmailag magas színvonalú helyet szerettek volna létrehozni, fontosnak tartják a közösségi felelősségvállalást is.

Valószínűleg sokunknak van otthon használt, de még használható ruhaneműje, de valahogy soha nincs időnk vagy kedvünk elvinni a rászorulóknak. Hozd el hozzánk, amikor legközelebb órára jössz! Mi összegyűjtjük a használt ruhákat és elvisszük a rászorulóknak.

Rendszeresen részt veszünk különféle karitítv szervezetek (pl. Bátor Tábor) rendezvényein, ahol lehetőségeink szerint, például tombola, árverés esetén jógabérlet felajánlásával segítjük őket kitűzött céljaik elérésében.

Adományos jógaóráinkon összegyűjtött, illetve a vendégeink által behozott gyerekruhákat, játékokat 2012 óta több alkalommal a hajléktalan ovi gyermekeinek juttattuk el.

+Toggle the Widgetbar