Toggle the Widgetbar

Gyerekeknek

kid_yoga

Gyerekeknek

A gyermekjóga-foglalkozások alatt a jógaászanákat mesébe ágyazottan, játékos formában sajátítják el a gyerekek. Cél az életkori sajátosságok figyelembevételével a mozgás mellett a pozitív személyiségfejlesztés.

Az gyerekkor életkori sajátosságait, igényeit figyelembe véve a gyerekek egy komplex játékos jógaórán kúsznak, másznak, pihennek, lélegeznek, ugrálnak, forognak, csavarodnak és mosolyognak. Az órák célja a játékos mozgáson keresztül az érzelmi intelligencia fejlesztése, a helyes mozgáskoordináció, testséma kialakítása, a helyes légzés és a figyelmi funkciók fejlesztése.

Az órákat 3-8 éves gyermekeknek ajánljuk.

teen_yoga

Tiniknek

Nyújtó, erősítő és tartásjavító gyakorlatsor, amely kifejezetten a fejlődésben lévő szervezet számára lett kialakítva.
A tizenévesek életüknek egy olyan időszakában járnak, amikor a személyiségfejlődésük legzavarosabb, legnehezebb időszakban van. Foglalkoztatja őket testük átalakulása, mely sokszor ijesztő is egyben. Ebben a nehéz, de mégis csodálatos időszakban sokat segíthet anekik a jóga. A jógázó serdülő közelebb kerül önmagához, önismeretében fejlődik, választ kap kérdéseire a testéve kapcsolatban. A jógát gyakorló fiatal teste könnyebben alkalmazkodik a benne lezajló változásokhoz, megerősödik, egyre egészségesebbé válik. A mai felgyorsul világunkban, amikor az iskolákban az elvárások a csillagos ég felett járnak, meg kell tanulni tudatosnak lenni egy tinédzsernek. A jóga segít a tudatosság megélésében.

10-12 éves kortól ajánljuk.

+Toggle the Widgetbar