Toggle the Widgetbar

Férfiaknak

ferfiaknak02

Férfiaknak

A férfiaknak nagyon fontos a sport az életükben. Ahhoz, hogy sokáig sérülésmentesen sportolhassanak, legyen szó teniszről, fociról, futásról vagy bármi másról, szükséges, hogy az izmok és izületek jó állapotban legyenek. Ehhez a jóga kitűnő választás, nem beszélve annak stresszoldó és nyilvánvaló egészségmegőrző hatásáról. Számos tanulmány jelent meg az elmúlt években, amelyek azt igazolják, hogy a jóga rendszeres gyakorlása rengeteg betegség megelőzésében és gyógyításában szerepet játszhat (ilyen például a szívritmuszavar, többféle szívbetegség, a magas vérnyomás, a cukorbetegség).

A nyugati világban leginkább a nők körében terjedt el a jóga és szinte mindenki megfeledkezik arról, hogy ezt férfiak találták ki és évszázadokon át szinte csak férfiak gyakorolták. Indiában és szerte a világban a jóga mesterek (jógik) ma is férfiak (sőt, Pilates is férfi volt).

Úgy látjuk, a jóga egyre népszerűbb a férfiak életében Magyarországon is, nálunk is egyre több a férfi vendég. Mind a klasszikus órákat (hatha jóga, segédeszközös jóga), mind a dinamikusabbakat (vinyasa flow, astanga), sőt, a pilates órákat is látogatják, szeretettel várjuk az új érdeklődőket!

Bármilyen kérdés esetén szívesen segítünk a recepción vagy e-mailben.

+Toggle the Widgetbar