Toggle the Widgetbar

Balogh Orsolya

Balogh Orsolya

1996-ban az ELTE Bölcsészkarán, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem diplomát. 2004-ben jelentkeztem az első Magyarországon induló Peter Hess-féle hangtálas terápiás képzésre. 2013-2016-ig pedig a Pécsi Orvosi Egyetem által befogadott Antropozófus Orvos és Terapeutaképzésén tanultam és szereztem oklevelet.

2004 óta folyamatosan dolgozom a hangtálakkal, gongokkal a gyakorlatban kezelések, hangfürdők alkalmával, illetve foglalkozom mind elméleti hátterükkel, mind hatásmechanizmusukkal. Dolgozom felnőttekkel stresszoldó és konkrét problémákat feloldó terápiák kapcsán, foglalkoztam fogyatékkal élő óvodásokkal, kisebb és nagyobb gyermekekkel, egyéni és csoportos foglalkozások keretében.

2015-ben kezdtem el tanulni a tao-hárfa használatát az első magyarországi szemináriumjellegű műhelymunka résztvevőjeként. A tibeti hangtálakkal végzett hangfürdő sok esetben jól harmonizálható a tao hárfával. Mindkét esetben a művészivel hatunk a hangrezgések, a zene által, mely közvetlenül hat a lélekre.

Angolul és németül felsőfokon beszélek, ez lehetőséget ad arra, hogy magyarul nem beszélő pácienseket is tudjak fogadni.

 

Hangfürdő Balogh Orsival

A tibeti hangtálaknak, a gongoknak és a tao-hárfa hosszan rezgő, tisztító, lágy és szférikus hangjainak nagyon erőteljes gyógyító és rezgésszint emelő hatása van. A hangfürdő egy élő hangkoncert, egy csodálatos hangélmény, mely során zavartalanul élvezheted a hangok áradását és távol kerülhetsz a mindennapok feszültségeitől.

Első alkalom: 2019. január 17.

Várunk kéthetente csütörtökön 19:00-20:00-ig!

About monsoonyoga

You May Also Like

+Toggle the Widgetbar